Zoek :  
Nieuw bericht Toevoegen
 
   
Richard De Nul
09 Apr 2018 11:11 AM Bericht #487
Lokatie : Antwerpen

Hartelijk dank voor de prachtige en interessante uiteenzetting over landschapsfotografie bij Brafodia. Veel bijgeleerd en ik kijk al uit naar deel 3 :--)
Ook dank voor uw feedback vwb het simuleren van langere sluitertijden!
joost van der Veer
05 Apr 2018 10:33 AM Bericht #486
Lokatie : België

Mooi Marnix,
Ik heb gisterenavond jouw lezing via de fotoclub van Lebbeke gevolgd.
Veel geleerd, het was spannend en interessant, en verveelde geen moment.
laten we zeggen tot ziens in fotoland.
groeten
Joost van der Veer
Lex Saelen
01 Apr 2018 15:01 PM Bericht #479
Lokatie : Brecht

Wie landschapsfotografie denkt, zegt Marnix Van Marcke en dat is met recht en reden. Landschapsfotografie deel 2 is een prachtvervolg op deel 1. Een uiteenzetting om U tegen te zeggen. Gebracht in mensentaal, doorspekt met vergelijkende, mooie en verhelderende beelden, allesomvattend en intrigerend, "to the point" gebracht met achteraf als kers op de taart een kijk op het resultaat van de gebrachte theorie. Om het in één woord samen bevatten: whaaw!!
Voor mij is het uitkijken naar deel 3.
Bedankt.
Willem Steurbaut
24 Feb 2018 20:51 PM Bericht #448
Lokatie : België, Oost-Vlaanderen, Merelbeke

Schitterende voordracht over landschapsfotografie, deskundig gebracht met magnifieke voorbeelden. Ook niet- fototechneuten vinden hier hun gading.
Warm aanbevolen. Willem, Fotoclub De Kern Gent
Patricia Dhont
13 Mar 2017 9:20 AM Bericht #129
Lokatie : Zwevegem

Na onze reis naar de Lofoten (februari 2017) ben ik de trotse bezitter van zelfgemaakte prachtige landschapsfoto's!Deze zijn tot stand gekomen onder professionele begeleiding van Marnix! Bedankt om jouw expertise te delen en proficiat met de goed georganiseerde reis! Voor herhaling vatbaar!
Patricia
Eggermont Henri
23 Feb 2017 15:06 PM Bericht #121
Lokatie : België (Drongen)

We hebben Marnix leren kennen op de VTB-Dia-Fotoclub van Evergem waar hij een voordracht over landschapsfotografie presenteerde. Iedereen had genoten van een boeiende en leerrijke uiteenzetting over het thema. Gedurende 8 dagen zijn mijn echtgenote , mezelf en drie andere mede reizigers met Marnix op fotografiereis vertrokken naar de Lofoten & Vesterälen , hij bracht ons op mooie fotografische locaties waar hij ons met raad en daad bijstond die mooie opnamen tot stand brach-ten. Wij prijzen Marnix aan samen met hem in onze voetsporen te treden naar de mooie Lofoten. Velen dank en tot een volgende fotografiereis. Jeanine & Rik.
Alex
10 Feb 2017 15:52 PM Bericht #110
Lokatie : Brecht

Marnix, mijn reis naar het zuidelijke deel van Ijsland van enkele weken geleden behoort tot een van de mooiste die ik ooit mocht ervaren. Niet enkel was ze van bij de voorbereiding tot het afscheid tot in de puntjes verzorgd maar je bracht mij en de anderen ook enorm veel bij op fotografisch gebied. Bovendien is het een land om intens te genieten: landschappen, dieren, gastvriendelijkheid, noorderlicht, ... De foto's zijn prachtig geworden en de sfeer was ongedwongen en open. Een aanrader voor ieder die wil bijleren en wil genieten.
Nogmaals bedankt en tot de volgende reis!
Joëlle Verbeeck
03 Feb 2017 15:25 PM Bericht #104
Lokatie : Gentbrugge

Langs deze weg wil ik de fotoreis naar Ijsland met Marnix Van marcke zeker aanbevelen. Ik had de kans om in januari mee te gaan en een deel van zuid-ijsland te ervaren en te fotograferen. Gedurende de reis was er heel veel aandacht om mijn fotografisch kunnen te verbeteren en om veel bij te leren over het fotograferen van landschappen. Er is evenveel aandacht gegaan naar het zoeken en bepalen van interessante plaatsen en standpunten. Naast het fotograferen is er veel tijd om te genieten van dit prachtig land.
Wendy
20 Jan 2017 22:24 PM Bericht #97
Lokatie : Merksplas, België

Marnix Van Marcke, bedankt om gisteren tot bij ons in het verre Merksplas te komen! Wat heb ik genoten van je boeiende en interessante les over landschapsfotografie. Normaal ben ik een fotograaf die vooral portretfotografie doet, maar na gisteren heb ik superveel zin om de natuur in te trekken en met filters te gaan werken! Dankjewel!
Ireen
12 Oct 2016 12:49 PM Bericht #91

Super cursus afgelopen maandag - superieure foto's! - 5* avond.
[0] [1] [2] ... [Laatste Bladzijde]
Powered by Free PHP VX Guestbook | Counter Widget