Zoek :  
Nieuw bericht Toevoegen
 
   
Patricia Dhont
13 Mar 2017 9:20 AM Bericht #129
Lokatie : Zwevegem

Na onze reis naar de Lofoten (februari 2017) ben ik de trotse bezitter van zelfgemaakte prachtige landschapsfoto's!Deze zijn tot stand gekomen onder professionele begeleiding van Marnix! Bedankt om jouw expertise te delen en proficiat met de goed georganiseerde reis! Voor herhaling vatbaar!
Patricia
Eggermont Henri
23 Feb 2017 15:06 PM Bericht #121
Lokatie : België (Drongen)

We hebben Marnix leren kennen op de VTB-Dia-Fotoclub van Evergem waar hij een voordracht over landschapsfotografie presenteerde. Iedereen had genoten van een boeiende en leerrijke uiteenzetting over het thema. Gedurende 8 dagen zijn mijn echtgenote , mezelf en drie andere mede reizigers met Marnix op fotografiereis vertrokken naar de Lofoten & Vesterälen , hij bracht ons op mooie fotografische locaties waar hij ons met raad en daad bijstond die mooie opnamen tot stand brach-ten. Wij prijzen Marnix aan samen met hem in onze voetsporen te treden naar de mooie Lofoten. Velen dank en tot een volgende fotografiereis. Jeanine & Rik.
Alex
10 Feb 2017 15:52 PM Bericht #110
Lokatie : Brecht

Marnix, mijn reis naar het zuidelijke deel van Ijsland van enkele weken geleden behoort tot een van de mooiste die ik ooit mocht ervaren. Niet enkel was ze van bij de voorbereiding tot het afscheid tot in de puntjes verzorgd maar je bracht mij en de anderen ook enorm veel bij op fotografisch gebied. Bovendien is het een land om intens te genieten: landschappen, dieren, gastvriendelijkheid, noorderlicht, ... De foto's zijn prachtig geworden en de sfeer was ongedwongen en open. Een aanrader voor ieder die wil bijleren en wil genieten.
Nogmaals bedankt en tot de volgende reis!
Joëlle Verbeeck
03 Feb 2017 15:25 PM Bericht #104
Lokatie : Gentbrugge

Langs deze weg wil ik de fotoreis naar Ijsland met Marnix Van marcke zeker aanbevelen. Ik had de kans om in januari mee te gaan en een deel van zuid-ijsland te ervaren en te fotograferen. Gedurende de reis was er heel veel aandacht om mijn fotografisch kunnen te verbeteren en om veel bij te leren over het fotograferen van landschappen. Er is evenveel aandacht gegaan naar het zoeken en bepalen van interessante plaatsen en standpunten. Naast het fotograferen is er veel tijd om te genieten van dit prachtig land.
Wendy
20 Jan 2017 22:24 PM Bericht #97
Lokatie : Merksplas, België

Marnix Van Marcke, bedankt om gisteren tot bij ons in het verre Merksplas te komen! Wat heb ik genoten van je boeiende en interessante les over landschapsfotografie. Normaal ben ik een fotograaf die vooral portretfotografie doet, maar na gisteren heb ik superveel zin om de natuur in te trekken en met filters te gaan werken! Dankjewel!
Ireen
12 Oct 2016 12:49 PM Bericht #91

Super cursus afgelopen maandag - superieure foto's! - 5* avond.
Frank
13 May 2016 13:10 PM Bericht #75

Super die Beam me up foto!!
Leo Jo Estercam
19 Apr 2016 10:13 AM Bericht #74
Lokatie : Sint-Agatha-Berchem

Marnix,
Gisteren een prachtige avond gehad met jouw voordracht over Landschapsfotografie; deze ervaring werd gedeeld door onze fotoclub-SAB, de fotoclubs Creatief van Overijse en De Korrel van Wemmel.
Iedereen heeft er iets bij opgestoken.
Ik heb ondertussen je Blurb-boeken bekeken (een bedrijf waar ik ook mee werk) en effectief prachtige beelden; hiervan kunnen we allen iets bijleren.
Nogmaals bedankt,
Leo Jo Estercam
Martin Davans
17 Apr 2016 9:11 AM Bericht #69
Lokatie : Brugge

De aanwezige leden van Fotoclub STUDIO 1, Brugge konden op 15 april 2016 genieten van een zeer boeiende lezing over landschapsfotografie.
We konden een hele rij TIPS verzamelen om onze hobby nog wat aan te scherpen. De vertoonde beelden waren TOP. Over de ganse lijn een zeer geslaagde avond. Proficiat.
Namens STUDIO 1 Brugge
jean
09 Apr 2016 11:17 AM Bericht #66
Lokatie : Belgium ,Dilbeek

Very Happy Zeer goede uiteenzetting met ,heel mooie foto's welke mogen gezien zijn ,veel nuttige en interessante tips gekregen

jean
[0] [1] [2] ... [Laatste Bladzijde]
Powered by Free PHP VX Guestbook | Counter Widget